Повернутися до новин

Весна на колесах: велосипеди, самокати, скейти, пенні борди, ролики!

  10.04.2024

Доброго дня,

Велике отримання новинок: велосипеди 3-х колісні, самокати (2х-, 3х-, 4х-колісні), скейти, пенні борди, ролики!

Найкраща якість, ціна, асортимент!

Товар у розділі "Транспорт для катання дітей"

https://kalinkatoy.com.ua/catalog?ProductSearch%5B...

Настають теплі дні і дітям не терпиться покататися вулицею на велосипедах, самокатах, скейтах та пенні бордах. І якщо ви вирішили придбати для них колісний засіб, то наш короткий огляд про них зараз.

Дитячі велосипеди від 1,5року.

Найпоширеніший колісний транспортний засіб у дітей різного віку та й у дорослих теж. Для маленьких дітей випускаються дитячі велосипеди з додатковим третім або четвертим колесом для опори, а для найменших велосипеди з ручками для батьків, тіньовими навісами або навіть з місцями для упору дитячих ніжок, якщо вони ще не вміють самостійно крутити педалі. Велосипедні прогулянки корисні здоров'ю.

Дитячі самокати, скейти від 1,5року.

В управлінні вони набагато простіші, ніж велосипеди, і допомагають розвивати у дітей координацію рухів. У самокатів, скейтів теж існує безліч модифікацій, так що ви легко підберете найбільш підходящий варіант.

Дитячі ролики від 5років.

В управлінні вони складніші, вимагають уваги і допомагають розвивати у дітей координацію рухів. На сайті представлені ролики гарної якості та різних розмірів, так що Ви легко підберете найбільш підходящий варіант.

Будьте готові до сезону ігор на вулиці!

  

   

З повагою, 

адміністрація "Kalinka Toy"